Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформація

03 Лютого, 2021 р., 15:46
Через безкоштовний додаток “101 – Донецька область” можна зробити екстрений виклик, просто повідомити про надзвичайну подію або дізнатися більше про першу домедичну допомогу.
08 Грудня, 2020 р., 15:37
У зв’язку зі зниженням температури повітря спостерігається збільшення кількості випадків виникнення пожеж у житловому секторі. Люди використовують різного роду обігрівачі для підтримання комфортної температури повітря у власних оселях та нерідко нехтують правилами безпеки та експлуатації цих приладів. Як наслідок – масштабні пожежі у приватних житлових будинках, господарчих будівлях, лазнях й, що гірше, травмування та загибель людей.
24 Листопада, 2020 р., 17:02
            Останнім часом спостерігається складна обстановка з пожежами в житловому секторі. Причинами пожеж найчастіше є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальних систем і електроустаткування, необережне поводження з вогнем.
13 Листопада, 2020 р., 13:53
В осінньо-зимовий період різко збільшується кількість пожеж, які виникають у житловому секторі. Однією з основних причин загорянь є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
28 Жовтня, 2020 р., 14:58
Восени відпочинок біля водойм не такий активний, як влітку, проте не варто забувати про безпеку. Осінні місяці прийнято вважати найкращим часом для рибного лову. Але такий вид відпочинку приховує в собі чимало небезпек.  Особливо небезпечний вихід на водойми на човні.  Щоб такий відпочинок не обернувся бідою, рибалкам необхідно суворо дотримуватися правил безпечної поведінки на воді в осінній період. У разі використання плавзасобів у даний період суворо забороняється:
28 Жовтня, 2020 р., 14:58
            Ртутний термометр – це річ, яка є у кожного в аптечці. При перших проявах захворювання, перше, що роблять люди – вимірюють температуру. Зараз набувають популярність електронні термометри, головна перевага яких - абсолютна безпечність. Адже про те, що розбити ртутний термометр – це небезпечно, вчать чи не з дитячого садочку. На жаль, більшість громадян пропускають корисні поради повз уваги. Саме тому в Інтернеті сьогодні можна зустріти безліч некоректних порад, які не тільки не допоможуть, але й нашкодять. Довіряти можна лише перевіреним джерелам інформації та фаховим спеціалістам.
22 Жовтня, 2020 р., 16:15
Школярі Слов’янська та Слов’янського району наразі навчаються дистанційно  незабаром розпочнуться канікули. Щоб даний період пройшов безпечно, фахівці ДСНС нагадують батькам про необхідність провести з дітьми профілактичні бесіди на протипожежну тематику. Аби бесіда була максимально ефективною надаємо вам кілька корисних порад, про які  обов’язково потрібно розповісти дитині:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора