Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформація

04 Вересня, 2020 р., 14:30
Як гадаєте, що потрібно для того, щоб перетворити на суцільне згарище гектари родючого ґрунту, лісових насаджень та населених пунктів? Одразу дамо вам правильну відповідь – БЕЗВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ, ТРОШКИ СИЛЬНОГО ВІТРУ ТА ЛІЧЕНІ ХВИЛИНИ !!!
21 Серпня, 2020 р., 08:16
Слов’янські рятувальники звертається до мешканців та гостей м. Слов’янськ та Слов’янського району з закликом дбати про власну безпеку під час відзначення Дня Незалежності України. Пам’ятайте - небезпека може підстерігати на кожному кроці!  
20 Серпня, 2020 р., 16:40
Нехтування елементарними правилами пожежної безпеки залишається однією з основних причин виникнення пожеж. Не рідко причиною пожежі є дитячі пустощі з вогнем.             На жаль, батьки в повсякденних турботах у більшості випадків не приділяють достатньої уваги та часу вихованню у дітей обережного поводження з вогнем, часто залишають їх без нагляду, що не рідко призводить до виникнення пожежі внаслідок дитячих пустощів з вогнем. Дорослі часто забувають, що дітям притаманна дитяча допитливість. Сірники, запальнички, газові і електричні прилади викликають підвищений інтерес у дітей. Не розуміючи яку небезпеку приховує в собі вогонь, дитині нічого не варто запалити сірника, сидячі на ліжку або в кріслі, увімкнути у електромережу праску або іншими електроприлади, відкрити газову горілку.
13 Серпня, 2020 р., 17:09
Рятувальники вкотре застерігають: нехтування правилами безпеки під час відпочинку на воді з високою вірогідністю може стати причиною трагічних наслідків. Підтвердженням тому є тривожна статистика, яка не лякає відчайдухів. Хоч серпень і не тішить традиційно літньою спекою, проте у перерві між дощами і похолоданням люди знаходять час скупатися на місцевих річках чи озерах. Оскільки останні у більшості не обладнані рятувальними постами та не пристосовані до безпечного відпочинку, наслідки не змушують на себе довго чекати.
11 Серпня, 2020 р., 15:10
На сьогоднішній день гостро стоїть питання виникнення значної кількості пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої природної рослинності, стерні, соломи, післязбиральних залишків. Станом на 04.08.2020 року на територіальних землях Слов'янського району, Черкаської, Андріївської, Миколаївської територіальних об’єднаних громад трапилось 25 випадків горіння стерні на площі 934,6 Га.
06 Серпня, 2020 р., 16:07
ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
21 Квітня, 2020 р., 10:19
Протокол №12 від 16.04.2020 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій по Донецькій області

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора