Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

26 березня 2019 року на базі Центру надання адміністративних та соціальних послуг відбувся виїзний семінар «Земельний менеджмент в об’єднаній територіальній громаді».

Дата: 28.03.2019 13:53
Кількість переглядів: 480

Фото без описуМиколаївська міська рада вітає гостей!

26 березня 2019 року на базі Центру надання адміністративних та соціальних послуг відбувся виїзний семінар «Земельний менеджмент в об’єднаній територіальній громаді». Участь у семінарі прийняли представники Миколаївської міської, Черкаської селищної та Андріївської сільської об’єднаних територіальних громад.

Протягом семінару були висвітлені актуальні питання раціонального використання та управління земельними ресурсами.

Заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області – Штагер Д.О., надав інформацію про управління землями за межами населених пунктів, про порядок надання в оренду земельних ділянок під польовими дорогами та полезахисними лісосмугами, про порядок переукладання договорів оренди з орендарями земель, що були передані із державної у комунальну власність громад

Начальник відділу методологічного забезпечення управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації – Печка І.І. розповіла про механізми управління ресурсами громади та земельний банк.

Соколова О.І. - головний спеціаліст відділу з питань земельних відносин та водного господарства управління залучення інвестицій, фінансово-кредитного забезпечення, розвитку сільських територій, з питань земельних відносин та водного господарства департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Донецької облдержадміністрації доповіла та відповіла на всі питання присутніх на тему порядку проведення земельних торгів.

Окрім того, заступником начальника Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області Д.О.Штагером проводився особистий прийом громадян де були надані консультації з земельних питань. На прийом з’явилось більше 10-ти підприємств та організацій м. Миколаївка.

Після семінару гостям провели дружню екскурсію містом. Особливо гостям сподобався спортивний комплекс «Енергетик»

фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора