Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»

Дата: 01.04.2019 11:00
Кількість переглядів: 562

Фото без описуФото без описуЩороку навесні в Миколаївській міській ОТГ проходить міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».  

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохочення дітей та молоді всього світу долучатись до активних занять фізичною культурою та спортом й  пропаганди здорового способу життя.

23 березня у цьогорічних змаганнях «Олімпійське лелеченя» взяли участь збірні команди сформовані з учнів закладів загальної середньої освіти Миколаївської міської ради віком 12-14 років.

На відкритті змагань учасників привітала інспектор відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Гладиш О.Г. та побажала гарно провести час за улюбленими спортивними та інтелектуальними змаганнями, а також чесної перемоги.

Фото без описуГоловний суддя Плиска О.І. повідомив учасникам програму заходу, яка складалася з наступних складових: презентація команди, олімпійська вікторина, комбінована естафета та перетягування канату.

Уже традиційно змагання розпочалися з презентації команд. Усі учасники гідно представили свої заклади освіти та продемонстрували здібності у різних видах спорту. Кожна команда мала свій, особливий, підхід до презентації.

Спортивна частина заходу передбачала проведення комбінованої естафети, в якій були задіяні різні види спорту. Кожен учасник з великою віддачею проходив свій етап та намагався всіляко підтримувати товаришів по команді. Усі вони показали чудові результати та злагодженість у естафеті.

Завершальним видом змагань була вікторина "Знавець олімпійського спорту", у якій участь бере вся команда.Фото без опису

Боротьба за перемогу у змаганнях була завзята та напружена.

Підбиваючи підсумки, було дуже приємно подивитися на кінцевий результат культурної, спортивної та освітньої частин спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя".

Фото без опису          За підсумками набраних балів перемогу одержала команда Миколаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3. Почесне друге місце посіла команда Миколаївського закладу загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів № 4, бронзовим призером стала команда Миколаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1.

 Команди переможці нагороджені грамотами та подарунками від відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради.

 Команда Миколаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3 візьме участь у ІІІ етапі зональних обласних змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», який відбудеться 18 квітня 2019 року в м. Слов’янськ.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у подальшому!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора