Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Фестиваль «Всі разом за сім’ю»

Дата: 12.04.2019 15:35
Кількість переглядів: 496

Фото без описуУже другий рік поспіль мешканці громади висловлюють свою подяку материнській самопожертві і відзначають День матері та Міжнародний день сім’ї.

         Із нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї та Дня матері, 12 травня 2019 року на Центральній площі міста Миколаївка, відбудеться фестиваль під гаслом: «Всі разом за сім’ю».

          Захід проводиться із метою пропагування сімейних традицій, формування інституції відповідального батьківства та популяризації організованого спільного сімейного дозвілля.

         Центральна площа міста перетвориться на територію родинного відпочинку та творчості. Стати активним учасником заходу зможе абсолютно кожен охочий, цьому сприятиме програмне розмаїття свята та дружня атмосфера.

            Учасники свята знайдуть для себе можливість реалізувати потребу у дозвіллі у різних формах – ігровій, творчій, художньо-прикладній, мистецькій тощо. Усі локації заходу умовно об’єднуються у Родини, які готові надати кожному учаснику можливість проявити себе та навчитись відпочивати цікаво і корисно разом із членами своєї сім’ї.

Усе це та багато іншого чекає небайдужих та активних мешканців громади під час фестивалю!

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у святкуванні Дня сім’ї!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора