Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Всеукраїнський семінар- тренінг «Джура-Прикордонник»

Дата: 24.04.2019 09:20
Кількість переглядів: 505

Фото без описуВідділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що з 17 по 19 травня 2019 року Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Управлінням у справах молоді та спорту, Управлінням освіти і науки Рівненської облдержадміністрації заплановано проведення у с. Осницьк, Рокитнівського району, Рівненської області Всеукраїнського семінару- тренінгу, спрямованого на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнського дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Джура-Прикордонник».

Метою заходу є набуття практичного досвіду інструкторами-вихователями із різних прикордонних районів України для організації та проведення на місцях національно-патріотичних та військово-спортивних ігор для молоді, у тому числі Гру «Сокіл» («Джура») за додатковим напрямом «Джура-Прикордонник».

Витрати на проживання, харчування та проїзд учасників здійснюється за рахунок організаторів заходу.

Бажаючі зареєструватися просимо повідомити відділ освіти, культури сім’ї, молоді та спорту до 25 квітня 2019 року на електронну адресу humanrada@ukr.net.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора