Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 26.04.2019 13:39
Кількість переглядів: 671

Фото без описуВесняного дня, коли відцвітає верба, приходить до українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом і кольоровими крашанками. З випеченою  високою паскою і дбайливо прикритим вишиттям святочним лозовим кошиком. Це свято – невід’ємна часточка українства.

 

Від давніх часів це свято було для християн джерелом світлої радості, очищення душі. Воскресіння Христа – це торжество справедливості й перемоги добра над злом, утвердження віри й надії в серці кожного. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що в дні випробувань відчували його захист і підтримку.

 

Великдень приходить до нас – аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані зопалу слова. Тієї миті, коли вдарять над нашою великою Україною Великодні дзвони, нехай оселиться у Вашому житті щастя! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі – непохитна віра, щира відданість і вічна любов.

 

З нагоди великого свята Воскресіння Христового прийміть найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту! Зичу, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

 

Нехай ця радісна подія стверджує наші переконання в тому, що гідні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Хай зійде на Ваш дім благодать, мир і спокій, а у Вашій родині панують любов і доброта, турбота одне про одного. Здоров’я і щастя Вам і Вашим близьким. Будьте береженні Господом на многая і благая літа.

 

Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру в кращий завтрашній день!

 

Христос Воскрес!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора