Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Щодо реєстрації українських виробників продуктів харчування на участь в торговій місії до Грузії

Дата: 12.06.2019 16:46
Кількість переглядів: 435

Фото без описуУстанова та Європейський Банк Реконструкції та Розвитку, в рамках ініціативи ЄС EU4Business, запрошують українських виробників продуктів харчування до участі у Торговій місії до Грузії, яка відбудеться 10-12 вересня 2019 року у м. Тбілісі.

       Основна мета зазначеної місії – створити торгові можливості для українських виробників продуктів харчування для виходу або розширення власного експорту на ринок Грузії через встановлення ділових контактів та за допомогою бізнес-зустрічей з потенційними грузинськими партнерами, які організовуються індивідуально для кожної компанії-учасника торгової місії професійним іноземним консультантом.

       Для участі в торговій місії шляхом конкурсного відбору з-поміж усіх зареєстрованих будуть обрані 23 компанії, які безкоштовно отримають консалтингові послуги (організовані зустрічі в м. Тбілісі), навчання та візити на грузинські підприємства для обміну досвідом.

      Зареєструватись для участі в торговій місії до Грузії можна до 18:00, 20 червня 2019 року за посиланням: http//bit.ly/TMGeorgia.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора