Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Всеукраїнський Олімпійський день у Миколаївській міській ОТГ

Дата: 21.06.2019 13:13
Кількість переглядів: 484

З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, з метою активізації ролі та значення фізичної культури і спорту в Миколаївській міській ОТГ відбулися  фізкультурно – спортивні та освітньо-виховні заходи у рамках відзначення річниці заснування Міжнародного Олімпійського Комітету та святкування Всеукраїнського Олімпійського дня.

 У закладах дошкільної освіти Миколаївської міської ради були проведені заходи присвячені Олімпійському дню: спортивне свято «Ми – майбутні олімпійці», виставка малюнків «Ні дня без спорту!».

Насичені та змістовні заходи з нагоди Олімпійського дня відбулися у літніх пришкільних таборах відпочинку з 10 по 14 червня 2019 року.

У Миколаївському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Олімпійський день проходив у формі свята під час якого вихованці закладу отримали та закріпили знання щодо олімпійських символів. В програмі свята проведено рухливі ігри, естафети, конкурси, спортивні вікторини та перегляд презентацій на олімпійську тематику

Цікаво та змістовно пройшов Олімпійський день у Миколаївському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3: відбулися спортивні змагання «Малі олімпійські ігри», інформаційна година «Олімпійські чемпіони незалежної України», змагання з  футболу та  волейболу, умовні подорожі «Видатні олімпійці України».

З 11 по 13 червня 2019 року на базі СОК «Енергетик» ПАТ «Донбасенерго» пройшов Олімпійський день для дітей та молоді Миколаївської міської громади. Девіз свята «Олімпійський день – народження майбутніх чемпіонів». Протягом дня діти брали участь у конкурсах, естафетах, спортивних вікторинах. Діяли майстер-класи, в яких  кожен охочий міг спробувати себе у різних видах спорту. Діти охоче долучились до веселих спортивних розваг традиційного свята Олімпійського дня.

Усім, хто долучився до організації та проведення  Олімпійського Дня, дякуємо за допомогу та сподіваємося на подальшу співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора