Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!

Дата: 24.06.2019 16:41
Кількість переглядів: 559

Фото без опису28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.

Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України.

Бажаю кожному із нас усвідомлювати свої права і свободи, та водночас пам'ятати: саме від нас залежить добробут країни, в якій ми народилися.

Нехай це свято об’єднає нас усіх у бажанні змінити життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати, самореалізовуватись і цим забезпечити справжній розквіт нашої громади та всієї України, гідне життя громадян, щасливий завтрашній день наших дітей.

Запрошую всіх керівників підприємств, установ, організацій, мешканців громади та гостей міста приєднатися до святкування Дня Конституції України 27 червня 2019 року о 9.00 в приміщенні Бібліотеки-Центру екологічного виховання імені Героя України О.Г. Лелеченка.

 

 

З повагою,

міський голова Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора