Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс

Дата: 16.08.2019 10:46
Кількість переглядів: 454

Фото без описуВиконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту  Миколаївської міської ради – 2 посади.

 

Вимоги до посади: Громадянство України, освіта повна вища відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом не менше року; знання актів законодавства з питань, що регулюють відносини в сфері освіти та культури, служби в органах місцевого самоврядування, володіння навиками підготовки ділових документів, досвід та вміння працювати з людьми, вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Перелік документів:

заява про участь у конкурсі, особова картка (форма П-2 ДС) , медична довідка, копії документів про освіту, декларація про доходи за минулий рік, (е-декларування), копія документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка ( за наявності), посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Документи приймаються виконавчим комітетом Миколаївської міської ради впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора