Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Дата: 27.10.2019 09:24
Кількість переглядів: 745

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника!

 

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаю всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі.

 

Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь гордість за свою професію мають особливе значення.

 

Ми вдячні Вам за нелегку щоденну працю, високий професіоналізм, любов і відданість своїй справі, за розуміння суспільної значимості та відповідальне ставлення до цього важливого виду діяльності. Спасибі за те, що в будь-яку погоду, в будь-який час року Ви забезпечуєте безперебійний ритм нашого життя.

 

Нехай Ваша дорога буде гладкою і рівною, а на шляху нехай завжди горить зелене світло. Нехай погода в душі буде завжди сонячною. Нехай вдома завжди чекають і зустрічають з любов’ю. Бажаємо завжди триматися вірного напрямку, тобто мчати назустріч своєму щастю, благополуччю і заповітним мріям, проїжджаючи мимо невдач і негараздів. Бажаємо, щоб Ваша праця приносила Вам радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкривав перед Вами нові перспективи.

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора