Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 19.12.2019 08:20
Кількість переглядів: 810

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Святого Миколая!

Саме з цього дня ми розпочинаємо відзначати цикл Новорічних та Різдвяних свят, сповнених найтепліших почуттів і побажань, радості і надії. Саме від Святого Миколая ми, як і колись у дитинстві, чекаємо приємних несподіванок та дива. Це особливе свято вчить нас вірити в чудо, як вірять у нього діти, навчає милосердю, доброті, чуйності та любові до ближніх. Українці завжди шанували Миколая Чудотворця, заступника простих людей, покровителя та вихователя дітей.

Наслідуймо і сьогодні добрі та праведні вчинки Святого Миколая. Адже в цей особливий день кожна дитина повинна відчути любов та турботу. Я звертаюся до кожного з дорослих: не обходьте увагою жодної дитини, подаруйте свою любов тим, кому це насправді потрібно. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Зігрійте своїм теплом тих, кого обійшла доля, адже кожний сьогодні чекає на свято. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей.

Щиро вітаю усіх жителів громади, а передусім, її найкращих представників – дітей з Днем Святого Миколая! Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Всім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Миколай хай освятить Вас і благословить на добрі справи. Хай у Ваших найкращих починаннях і добрих справах постійно відчувається любов та опіка Святого Миколая, а задуми і мрії здійснюються.

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора