Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До відома керівників селянських (фермерських) господарств

Дата: 19.12.2019 09:43
Кількість переглядів: 542

Доводимо до Вашого відома, що 20 грудня 2019 року в Торгово Промисловій Палаті (далі ТПП) України відбудеться форум «Україна – Туреччина. Ділове партнерство без кордонів». Організаторами заходу є ТПП України та Рада зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEIK).

Програмою заходу передбачається проведення змістовного пленарного засідання за участі дипломатичного представництва Туреччини в Україні, іноземних компаній та їх представництв в Україні, ряду міністерств, облдержадміністрацій. Форум відбудеться за сприяння Посольства Туреччини в Україні та партнерстві з Асоціацією турецьких підприємств TUiD.

Метою Форуму є напрацювання зв’язків українського бізнесу з представниками турецьких компаній, встановлення діалогу щодо питань залучення інвестицій в українську економіку та розвиток інфраструктури. На форумі будуть присутні українські та турецькі підприємці, зацікавлені в налагоджені ділових відносин насамперед в таких сферах, як енергетика та промисловість, телекомунікації, інфраструктура, сільське господарство, транспортно-логістична сфера, харчова промисловість.

Захід відбудеться у конференц-залі «Колізей» ТПП України, за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33. Початок о 10:00, участь у заході безкоштовна.

Щодо умов та детальної інформації, звертатися до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України, контактні особи – Забашта Валерія (+380503664997, zva-zed@ucci.org.ua), Анна Любиа (+380955466509, ast-ier@ucci.or.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора