Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу комунальної власності, ЖКГ, транспорту, благоустрою та екології  виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Дата: 31.01.2020 15:53
Кількість переглядів: 361

Фото без описуВимоги до посади:

Громадянство України, освіта вища відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, знання актів законодавства та нормативних документів, що регулюють діяльність сфери, управління майном комунальної власності, житлово-комунальним господарством, транспортом, організації документообігу, служби в органах місцевого самоврядування, володіння навиками підготовки ділових документів, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Перелік документів:

заява про участь у конкурсі, особова картка (форма П-2 ДС), медична довідка, копії документів про освіту, декларація про доходи за минулий рік, (е-декларування), копія документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка ( за наявності), посвідчення вільного володіння українською мовою.

Документи приймаються виконавчим комітетом Миколаївської міської ради впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора