Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

    Відділ освіти,культури, сім'ї, молоді та спорту Миколаївської  міської ради повідомляє!

Дата: 06.04.2020 17:06
Кількість переглядів: 381

НОК УКРАЇНИ ОГОЛОШУЄ СТАРТ КОНКУРСУ СЕРЕД СПОРТИВНИХ ЖУРНАЛІСТІВ "УКРАЇНА ОЛІМПІЙСЬКА" ТА КОНКУРСУ СПОРТИВНОЇ ФОТОГРАФІЇ

 

Національний олімпійський комітет України продовжує роботу щодо популяризації олімпійського руху та відзначення найкращих спортивних журналістів і фотографів.

 

Під час засідання Виконкому НОК України 2 квітня, що відбувалось в онлайн режимі, за пропозицією Комісії НОК «Преса та комунікації» на чолі з Олегом Волковим було оголошено про старт ювілейного ХХ Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та ХIV Конкурсу спортивної фотографії.

 

За словами президента НОК, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки, ось уже два десятиліття Національний олімпійський комітет проводить конкурс, що визначає кращих з кращих, а також відкриває нові таланти серед представників мас-медіа. Крім того, понад 10 років відзначається майстерність фотографів-професіоналів, аматорів, а також дітей.

 

«Мені дуже приємно, що з кожним роком до конкурсів долучаються нові талановиті знавці своєї справи, які люблять спорт та віддані його ідеалам. Олімпійський рух має унікальну об’єднуючу силу. Протягом багатьох років, попри усі труднощі, разом з нашими спортивними журналістами та фотографами ми разом поширюємо олімпійські ідеї та цінності, розділяємо зі спортсменами їх переживання перед важливими стартами, вболіваємо за них та розповідаємо про їх досягнення на всеукраїнському, європейському та світовому рівнях. Сподіваюсь, така співпраця з кожним роком ставатиме ще міцнішою, наша країна знатиме і пишатиметься нашими спортивними героями, а на їх прикладах зростатиме сильна і здорова нація», - підкреслив Сергій Бубка.

 

Тож, запрошуємо усіх охочих взяти участь у ХХ Всеукраїнському конкурсі серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та ХIV Всеукраїнському конкурсі спортивної фотографії.

 

Умови конкурсів розміщені на офіційному сайті Національного олімпійського комітету України за посиланнями


http://noc-ukr.org/abo…/projects/konkurs-dlya-zhurnalistiv-/
 

http://noc-ukr.org/about/projects/fotokonkurs/

 

Чекаємо на ваші роботи!

 

Просимо роботи на участь у конкурсі надавати через Відділення НОК України в Донецькій області (nocdonetsk@gmail.com)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора