Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформаційне повідомлення. СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС інформує.

Дата: 30.04.2020 15:01
Кількість переглядів: 843

До уваги миколаївців та представників органів місцевого самоврядування!

СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС інформує про відсутність зауважень і пропозицій до проекту  Інвестиційної програми СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС на 2018-2025 рр.

Як вам відомо, в рамках реалізації умов Концесійного договору, укладеного між  ПАТ «Донбасенерго»  та Миколаївською міською радою, відповідно до вимог п. 2.9 «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 № 630, проект Інвестиційної програми розвитку об’єкта концесії – цілісного майнового комплексу транспортування теплової енергії, що перебуває на балансі комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» на 2018-2025 рр. та інформація про порядок подання до нього пропозицій було оприлюднено шляхом розміщення на офіційних сайтах: https://teplo.de.com.ua/ru/, https://mk-otg.gov.ua/.

З метою наочного ознайомлення мешканців міста  з основними напрямами та термінами реалізації Інвестиційної програми, вартістю запланованих заходів та  впливом на тариф для кінцевого споживача, фахівцями Товариства була підготовлена презентація, яка розміщувалася на сайті Миколаївської ОТГ  https://mk-otg.gov.ua/.

Нагадуємо, що всі питання, які виникали щодо розміщених матеріалів стосовно Інвестиційної програми розвитку об’єкта концесії приймалися з 16 по 30 березня 2020 року включно.

У зв’язку із загрозою поширення на території України коронавірусу  COVID-19  в країні до 11.05.2020 року введено режим надзвичайної ситуації. Постановами Кабінету Міністрів України заборонено проведення всіх масових заходів,  в яких бере участь понад 10 осіб та, водночас, рекомендовано центральним і місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам,  організаціям та установам забезпечити організацію роботи в режимі реального часу  через Інтернет.

Таким чином СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС повідомляє, що проведення відкритого обговорювання проекту Інвестиційної програми розвитку об’єкта концесії – цілісного майнового комплексу транспортування теплової енергії, що перебуває на балансі комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» на             2018-2025 рр. відбудеться 04.05.2020р. о 13.00 в режимі конференції за допомогою сучасного засобу зв’язку з використанням месенджера Viber (Вайбер).

У разі, якщо ви бажаєте прийняти участь у відкритому обговоренні в режимі конференції, звертайтесь  за телефоном:

095-140-64-37 – Гончаров Віктор Олександрович – заступник директора з теплопостачання Слов’янської ТЕС.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора