Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради Слов’янського району оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з внутрішнього аудиту виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Дата: 11.06.2020 10:00
Кількість переглядів: 387

Вимоги до кандидатів на посаду: повна, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи в бюджетній сфері не менше одного року, громадянство України.

знання законодавчих та нормативних документів органів державного управління, фінансових і контрольно-ревізійних органів з організації та ведення бухгалтерського обліку і складання звітності, основ економіки, організації документообігу на ділянках бухгалтерського обліку, служби в органах місцевого самоврядування, правил ділового етикету; знання державної мови, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

 

            Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 – ти календарних  днів від дня опублікування оголошення.

Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради за адресою: м.Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14.

Перелік документів:

заява про участь у конкурсі, особова картка (форма П-2 ДС) , медична довідка, копії документів про освіту, декларація про доходи за минулий рік, (е-декларування), копія документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка ( за наявності).

 

Керуючий справами виконкому                                                                 О.Д. Уфатова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора