Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності

Дата: 16.06.2020 16:35
Кількість переглядів: 527

Фото без опису На виконання листа Міністерства цифрової  трасформації України від 10.06.2020 № 1/06-6-2507 щодо реалізації національного проєкту з розвитку підприємництва Дія. Бізнес Виконавчий комітет Миколаївської міської ради  повідомляє що Мінцифра за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” оцифрує усі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднання в Україні та розробить інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців з  об’єднаної територіальної громади на веб-сайті Дія.Бізнес.
         На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.
        Головна мета проєкту: консолідувати на одному веб-сайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні.
        Всі потенційні та діючі підприємці матимуть можливість знайти об’єкти, які зможуть надати допомогу для створення та розвитку власного бізнесу.

       Запрошуємо Вас до 18.06.2020 року подати заявку на включення до інтерактивної мапи за посиланням https://forms.gle/kVnPE2XA4yXnLAcY7.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора