Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі випускники, батьки, вчителі!

Дата: 30.07.2020 09:41
Кількість переглядів: 760

Дорогі випускники, батьки, вчителі!

 

Сьогодні  у вас знаменний день, урочиста і зворушлива подія – отримання атестату про повну загальну середню освіту. Закінчення школи — чудове, особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини.

Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Сьогодні для вас відкрито нову сторінку життя — вибір професії, а це перший крок у дорослий світ. Від цього вибору залежить не тільки ваше майбутнє, а й щастя, добробут ваших родин, перспективи нашої громади і всієї України. Перед вами розстеляється широка дорога, відкриваються нові можливості й перспективи. Ви проходите серйозний рубіж між дитинством і дорослим життям, яке починається за шкільним порогом . Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Ваші батьки та наставники покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним.

Мої вітання, моя подяка педагогам, наставникам, вихователям. Тим, хто віддає частинку свого серця дітям та виводить їх на широкий життєвий шлях.

Хочу привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти завжди вас люблять, ніколи не забувають дороги до рідної домівки і стануть гідними громадянами нашої держави.

Шановні випускники! Бажаю, щоб вам таланило у всіх ваших справах і щоб здійснилися найзаповітніші мрії. Нехай здобуті в школі знання допомагають вам крокувати в завтрашній день, а друзі, яких ви знайшли за роки навчання, будуть вашою надією і опорою в житті. Нехай дорогі вашому серцю вчителі залишаються найкращими порадниками.

Тож бажаю кожному з вас упевненості в собі, у власних силах, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Це перша запорука щасливого майбутнього! Нехай вам завжди щастить! Вітаю вас!

 

 

З повагою,

Миколаївський міський голова

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора