Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З Днем рятівника!

Дата: 17.09.2020 09:55
Кількість переглядів: 1000

Фото без описуВід щирого серця вітаю всіх рятувальників  з професійним святом - Днем рятівника!

Порятунок людського життя - складна, відповідальна і почесна робота, що вимагає високої кваліфікації і самовідданості. Саме ці якості відрізняють співробітників екстрених служб. Ризикувати собою заради порятунку інших - таку професію може обрати для себе далеко не кожен. Так нехай же в День рятівника, кожен, хто хоч трохи пов'язаний з цією відважної роботою, отримає заслужене визнання.

 

Рятувальники громади неодноразово доводили свою високу майстерність і ефективність в екстремальних ситуаціях. Вони першими прямують туди, де людям потрібна допомога.

Справлятися з будь-якими завданнями, оперативно реагувати на сигнали людей, що потрапили в біду, рятувальникам громади допомагають честь, відповідальність і жорстка дисципліна.

Своєю готовністю до виконання службових обов'язків, вмінням швидко і чітко діяти в найважчих ситуаціях співробітники екстрених служб завоювали в суспільстві глибоку повагу і заслужений авторитет.

Важко переоцінити значимість місії, якій ви присвятили своє життя. Щодня стикаючись з чужою бідою, ви не черствієте душею.

Ви на перший поклик, в будь-яку погоду, в будь-який час доби поспішаєте на допомогу тим, хто потрапив в біду, встаєте на боротьбу зі стихією, долаєте наслідки катастроф. Відвага, мужність, професіоналізм - невід'ємна якість сучасних рятувальників.

Дякую вам за самовіддану працю і вірність обов'язку. Впевнена, Ви і надалі будете ефективно вирішувати поставлені завдання, чесно служити Батьківщині.

Нехай все трудові будні будуть спокійними. Нехай близькі будуть впевнені в тому, що всі ви повернетесь додому після зміни цілими та неушкодженими.

Зі святом!

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора