Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні бібліотекарі!

Дата: 30.09.2020 13:45
Кількість переглядів: 1391

Фото без описуЗ великою приємністю хочу привітати Вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Бібліотека сьогодні є не тільки сховищем знань, культури і національної пам'яті багатьох поколінь, а й стає авторитетним центром духовного спілкування і дозвілля.

 

Відомо, що відвідати бібліотеку можна, не виходячи з дому - за допомогою мережі Інтернет. Час диктує свої правила, але ми не відмовляємо собі в задоволенні погортати справжню книгу. Друкована або електронна - книга, як і раніше залишається основою культури і освіти.

Послугами бібліотек користуються люди різного віку і професій. Зберігаючи для нащадків мудрість світу, працівники бібліотек, не тільки пропонують читачеві друковані видання, а й створюють величезне електронне джерело того, що зберігають сторінки старих книг.

 

Зі століття в століття бібліотекар займав, і буде займати важливе місце в суспільному житті, так як він працює в сфері духовної культури. Можливо, робота бібліотекаря не так помітна, як праця лікаря або вчителя, і не можна побачити якийсь кінцевий результат їх роботи. Але той вплив, який чинить на суспільство їх робота – неоціненний.

 

Тому День бібліотек - це не тільки професійне свято, це ще і визнання важливості даної професії. Не варто забувати, що чудовий Всесвітній день бібліотек це не тільки свято книгознавців, бібліографів, бібліотекарів, вчителів, це свято і всіх тих, хто любить книгу.

 

Шановні працівники бібліотек, вітаю вас з професійним святом! Від щирого серця бажаю вам здоров'я, благополуччя і відданості вашій благородній і важливій справі!

 

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора