Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Запрошення на цикл одноденних семінарів-тренінгів в рамках тижня «Школи птахівника»

Дата: 06.10.2020 08:28
Кількість переглядів: 1563

Фото без описуШановні підприємці, фермери, птахівники!

Державна дослідна станція птахівництва НААНУ за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Міжрегіональної спілки птахівників та кормовиробників України з 5 жовтня по 9 жовтня 2020 року буде проводити цикл одноденних семінарів - тренінгів в рамках тижня "Школи птахівника".

Семінари охоплюють всі напрямки птахівництва: маркетинг, технологія, годівля, ветеринарія, інкубація. Теми семінарів: "Птахівництво - прибутковий бізнес при вмілому підході", "Ефективні технології виробництва продукції птахівництва в фермерських та особистих селянських господарствах", "Раціональна годівля птиці - запорука успішного бізнесу", "Ветеринарне благополуччя фермерських та присадибних птахівничих господарств", "Особливості інкубації яєць сільськогосподарської птиці".

Вартість участі в одному семінарі 1300 грн з однієї особи, для бажаючих відвідати 2 семінари- 2500 грн, 3 семінари- 3500 грн, 4 семінари- 4000 грн, 5 семінарів- 5000 грн. Попередня реєстрація на семінар обов'язкова за тел. 098 2613517 або на сайті: http://avianua.com/ua/ (заповнити Форму заяви). Проживання у готелях м.Харкові за рахунок учасника семінару.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора