Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі працівники закладів культури та майстри народного мистецтва громади!

Дата: 09.11.2020 09:40
Кількість переглядів: 525

Щиро і сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі зміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи і досягнення.

Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне. Завдяки вам ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.

Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Вітаючи вас з професійним святом, щиро бажаємо міцного здоров'я, добра, благополуччя.  Щедрих творчих ужинків, натхнення, та людської вдячності за нелегку але таку потрібну людям працю.

Зі святом!

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора