Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Запрошуємо представників малого і середнього підприємництва до участі в Національній практичній конференції

Дата: 24.11.2020 12:21
Кількість переглядів: 428

Фото без опису03 грудня 2020 року о 10-00 в online-режимі (online-платформа ZOOM) проводиться Національна практична конференція «Малий та середній бізнес – як ефективна складова сталого розвитку економіки України» в рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2019-2020 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 07 лютого 2019 року № 120/5-19 (зі змінами). Основною метою конференції є визначення пріоритетних напрямків підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу (далі - МСБ).

Під час конференції обговорюватимуться наступні питання:

  • аналіз існуючих проблем та перспектив розвитку МСБ пріоритетних галузей економіки;
  • визначення пріоритетних напрямків, механізмів, інструментів державної та міжнародної підтримки та розвитку МСБ;
  • залучення інвестицій в МСБ;
  • презентації ефективних практик та успішного досвіду діючих підприємств та інше.

Конференція стане майданчиком для обміну досвідом, ефективним інструментом зміцнення існуючих і встановлення нових взаємовигідних зв’язків та ділових контактів.

До участі у конференції запрошуються представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, малого і середнього бізнесу, регіональних торгово-промислових палат, бізнес-асоціацій, громадських і міжнародних організацій.

Запрошуємо прийняти участь у конференції представників малого і середнього підприємництва громади.

Для участі у конференції просимо до 27 листопада 2020 року зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/3lngVLq (доступ до входу буде надіслано зареєстрованим учасникам).

Додаткова інформація щодо участі в конференції за телефоном: (050)347-85-73; e-mail: oleg.bedzay@donetskcci.com; oleg.bedzay@gmail.com (контактна особа – Бедзай Олег Миколайович).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора