Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївський міський голова запровадив "чаювання" з мешканцями громади.

Дата: 29.01.2021 15:32
Кількість переглядів: 1565

Фото без описуСьогодні, 29 січня 2021 року, в Центрі надання адміністративних та соціальних послуг Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький започаткував традицію проведення «чаювання» з мешканцями громади задля обговорення в легкій обстановці актуальних проблем мешканців громади та можливості вирішення нагальних питань.

На першій зустрічі з міським головою були присутні:

  • секретар міської ради;
  • заступник міського голови з питань комунальної власності, фінансів, інвестицій та концесій;
  • заступник міського голови – керуючий справами виконавчого комітету міської ради;
  • старший дільничний офіцер поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області, капітан поліції;
  • спеціаліст І категорії відділу земельних відносин та АПК управління земельних відносин, АПК, містобудування та архітектури виконавчого комітету Миколаївської міської;
  • представники садівничих товариств.

Очільник громади привітав гостей та запросив пригощатись чаєм або кавою зі смаколиками. Розмова відбувалась конструктивно і змістовно та, разом з цим, в невимушеній обстановці.

Представники садівничих товариств окреслили актуальні проблеми, а саме:

  • велика пожежонебезпека в літню пору року, причиною якої є висока трава на занедбаних та покинутих земельних ділянках;
  • великі тарифи  на технічну воду, відчутні втрати води через неналежний технічний стан розподільчої системи та відмова деяких власників сплачувати свої борги;
  •  розкрадання металевих конструкцій на територіях земельних ділянок.

Старший дільничний офіцер поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області, капітан поліції Дмитро Гаврик розповів про проблемні питання та про роботу, яка спрямована на мінімізацію умов учинення злочинів на території садівничих товариств.

Заступник міського голови з питань комунальної власності, фінансів, інвестицій та концесій Анатолій Ченцов зазначив, що виконавчий комітет Миколаївської міської ради планує розробити програму «Бюджет участі», яка буде надавати можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проєктів для покращення життя громади.

В ході спілкування були обговорені питання комунальних тарифів, роботи комунальних служб та комунікації влади з громадою.

Окрім того, було акцентовано увагу на необхідність посилення соціальної підтримки окремих категорій населення, які гостро потребують допомоги, у зв’язку  з чим почала діяти програма «Турбота».

Міський голова Олександр Гадяцький протягом двох годин спілкувався з гостями та відповів на всі поставлені запитання, підкреслив, що він не тільки Миколаївський голова, а голова громади, де зосереджено 15 населених пунктів, в яких всі потребують уваги. Разом з цим, він висловив сподівання на те, що такі зустрічі стануть традиційними, а також зазначив, що він завжди відкритий до спілкування та докладе максимум зусиль для вирішення проблемних питань та покращення життя мешканців громади.

Якщо Ви маєте бажання взяти участь у такій зустрічі та задати Миколаївському міському голові запитання особисто – звертайтесь за телефоном 4-23-21 або за електронною адресою org@mk-otg.gov.ua.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора