Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади звукорежиссера комунального закладу «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області»

Дата: 08.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 597

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру», наказу Міністерства культури і туризму від 01.07.2016 №497 «Про затвердження Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури» комунальний заклад «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади звукорежисера комунального закладу «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» (1 штатна одиниця).

Форма працевлаштування – контрактна.

Кваліфікаційні вимоги до претендента:

- повна  або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр,спеціаліст, бакалавр);
- стаж  роботи за професією звукорежисера для спеціаліста - не менше 2 років;  для бакалавра- не менше 3 років; для магістра- без вимог до стажу роботи.

 

            Основні завдання та обов’язки. Участь  у  роботі  з  підготовки нових  і поновлення раніше створених вистав (програм). Забезпечення високого художньо-технічного рівня фонограми музичного  оформлення,  безпосереднього  втілення  фонової  партитури  вистави (програми).

             Несе відповідальність  за  технічну  якість  звуку,  залежно  від акустичної     можливості     сценічного майданчика.  Забезпечення високого художнього рівня та технічної якості звуку.

            Здійснення звукового та шумового оформлення  вистав (програм).  Визначення звукотехнічних засобів, необхідних для проведення репетицій, записів, участь у репетиціях. Установлення звукопідсилюючої  апаратури  для  проведення репетицій та вистав  (програм)  відповідно  до  фонової  партитури вистави  (програми),  підготовка  апаратури  до  роботи  та  забезпечення належного  технічного  рівеня  її  експлуатації.             Здійснення поточного ремонту звукопідсилюючої апаратури. Проведення спеціальних записів для використання їх у виставах  (програмах),  а  також  для  створення спеціальних  звукових  ефектів. 

            Керування процесом  звукового монтажу.  Поповнення фонотеки та шумотеки.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії заяву про участь у конкурсі  (у довільній формі) з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

До заяви додаються такі документи:

- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- копія документа, що посвідчує особу;
- копію трудової книжки (за наявності);
- копію документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь у конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з виступів,СD та DVD-записи тощо).

 

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з КЗ «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» та беруть учать у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь у конкурсі.

Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації. 

Претендент має право відкликати свою заяву та документи до кінцевого строку їх прийняття, повідомивши про це письмово голову конкурсної комісії

Термін подання документів: документи для участі у конкурсі приймаються протягом                                   15 календарних днів з дня оголошення конкурсу ( з 08 до 23 лютого 2021року включно).

Адреса, за якою подаються документи на конкурс: м.Миколаївка , вул.50-річчя Слов’янської ТЕС, б.16, комунальний заклад «Палац культуриМиколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області». Довідки за телефоном +380950132221

Дата і час проведення конкурсу:  25 лютого 2021 р.

 І етап: засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів       об 11.00

 ІІ етап: засідання конкурсної комісії щодо проведення співбесіди з претендентами о 14.00

Місце проведення конкурсу: м.Миколаївка , вул.50-річчя Слов’янської ТЕС, б.16, комунальний заклад «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» (лекційна зала).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора