Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській громаді відкрили Молодіжний центр «Енергія»

Дата: 12.02.2021 15:23
Кількість переглядів: 876

 


 

Сьогодні, 12 лютого,  відбулося  відкриття Молодіжного центру "Енергія" який знаходиться на базі Палацу культури міста Миколаївки. Воно стало можливим за фінансової підтримки місцевого та обласного бюджетів.

На заході були присутні представники Донецької ОДА, Миколаївської міської ради, громадські діячі, мешканці міста.

Почесних гостей зустрічав Миколаївський міській голова Олександр Гадяцький та завідуюча Молодіжним центром «Енергія» Діана  Васюкова.

Олександр Гадяцький побажав молодому поколінню розвитку та натхнення в досягненні своїх цілей, зазначивши, що міська влада і надалі буде продовжувати створювати комфортні умови для молоді, підтримувати її, допомагати у проведенні цікавих заходів і зустрічей, спільно втілювати ідеї у життя.

Він підкреслив, що всебічний розвиток та підтримка молодого покоління є одним з основних напрямків роботи Миколаївської міської ради.

На згадку міський голова першим залишив своє побажання на колоні історії, яка знаходиться в Молодіжному центрі.

Також всіх присутніх з такою визначною подією привітав головний спеціаліст Управління сім’ї, молоді, заходів національно-патріотичного виховання Олексій Назаров.

Він відзначив, що наразі Донецька область є лідером по створенню молодіжних центрів. Серед 250 існуючих центрів в Україні 122 знаходяться на території нашої області. Чим Донецька ОДА дуже пишається.

Молодіжний центр – це вільний простір для реалізації творчих, культурних та соціальних ініціатив, місце для навчань, втілення проектів, презентацій, майстер-класів, зустрічей та здорового відпочинку.

Він дозволить розкрити потенціал молоді, розширити кордони її діяльності, ще більше згуртувати, а також створити банк ідей, які будуть втілюватися у життя.

Сьогоднішня подія ще раз підтверджує, що в Миколаївській громаді чують молодь та всіляко її підтримують.

 

Молодіжний центр відкритий з середи по суботу (13: 00-21: 00), а також у неділю (13: 00-20: 00).  Інформація про заходи буде доступа на сторінках «Енергії» в соцмережах Facebook та Instagram. Попередній запис за тел.:+380508148545. Вхід вільний.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора