Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дотримання вимог пожежної безпеки під час проведення господарських робіт

Дата: 04.03.2021 10:18
Кількість переглядів: 464

З настанням весни люди знову починають випалювати залишки сухої рослинності, що часто призводить до виникнення пожеж. Громадяни, наводячи порядок на прибудинкових територіях і дачних ділянках, часто палять сміття, суху траву та торішнє листя, не замислюючись про наслідки. Кидають незагашені сірники та недопалки у траву. І хоча співробітники ДСНС постійно нагадують про заборону таких дій, ситуація з підпалами залишається актуальною й досі.

Тому, напередодні весняно-літнього пожежонебезпечного періоду, під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, фахівці ДСНС особливу увагу звертають на дотримання вимог пожежної безпеки під час проведення господарських робіт, прибирання території, прилеглої до будинків, від сміття, сухої трав'янистої рослинності, про неприпустимість розпалювання багать і спалювання сміття та інших горючих матеріалів на території міста.

Під час бесід з громадянами фахівці ДСНС повідомили, що на жаль, не всі замислюються про наслідки та недооцінюють ступінь небезпеки горіння сухої рослинності, адже той, хто спалює суху рослинність ризикує не тільки своїм майном і життям, а й створює реальну загрозу майну інших громадян, лісових масивів.
  Для закріплення отриманої інформації співробітники ДСНС серед городян розповсюджують листівки з правилами пожежної безпеки та номерами телефонів екстрених служб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора