Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До уваги громадськості!

Дата: 12.03.2021 10:50
Кількість переглядів: 273

Оприлюднення оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності структурної одиниці публічного акціонерного товариства «Донбасенерго» Слов’янська теплоелектростанція «СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС. Реконструкція золовідвалу № 1. Нарощування золовідвалу № 1 до позначки 79,50 м».

Відповідно до ст. 7 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» з метою виявлення, збирання та врахування зауважень та пропозицій громадськості до планованої діяльності за № 20191224902 (СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС. Реконструкція золовідвалу № 1. Нарощування золовідвалу № 1 до позначки 79,50 м) СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янська ТЕС 12.03.2021 було оприлюднено оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та надано громадськості доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля для ознайомлення в порядку, визначеному ст. 4 цього Закону. Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного оприлюднення оголошення. Усі пропозиції та зауваження громадськості, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду уповноваженим територіальним органом. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються. У разі ненадання зауважень та пропозицій протягом визначеного строку вважається, що зауваження та пропозиції відсутні.

Додатково зазначаємо, що згідно п. 21 ст. 17 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадське обговорення планованої діяльності проводиться у формі надання письмових зауважень та пропозицій (у тому числі в електронному вигляді), про що зазначається в оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та у звіті про громадське обговорення. У цей період громадські слухання, передбачені ст. 7 цього Закону, не проводяться і на дати, що припадають на цей період, не призначаються. Заплановані громадські слухання, дата проведення яких припадає на цей період, вважаються такими, що не відбулися, і повторно не проводяться.

Детально ознайомитися зі звітом з оцінки впливу на довкілля можна за посиланням, а також у приміщенні Миколаївської міської ради – 84182, м. Миколаївка, пл. Енергетиків, буд. № 2/14, тел. (06262) 4-24-56.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора