Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Область виділить кошти на ремонт мосту через річку Казенний Торець

Дата: 29.03.2021 10:45
Кількість переглядів: 557

Донецька обласна державна адміністрація виділяє кошти на ремонт аварійного мосту через річку Казенний Торець у Слов’янську. Про це стало відомо на зустрічі, яка відбулася сьогодні на цьому об’єкті. 

На ній були присутні голова ДонОДА Павло Кириленко, міський голова Слов’янська Вадим Лях, заступник голови ДонОДА Денис Клюшников, представники департаменту базової галузі, київські проєктанти, експерти, заступник міського голови Андрій Секлецов та начальник УЖКГ Володимир Башкаєв. 

“Неодноразово з приводу реконструкції мосту спілкувалися з Павлом Кириленком. Розуміючи складнощі з ухваленням бюджету, і оскільки левову частину коштів на ремонт виділяє область, попросив їх узяти на себе функції замовника. Це дозволить обласному департаменту самостійно проводити тендер і коригувати проєкт, якщо виникне така необхідність. Дякую Павлу Кириленку за розуміння наших проблем”, - сказав очільник міста. 

Сьогодні на робочій нараді, що відбулася безпосередньо на мосту, обговорили технічні деталі. Зазначимо, що керівник області виділив тиждень на те, щоб остаточно визначитися з технологією реконструкції. 

Таким чином, у слов’янських депутатів залишається небагато часу для прийняття всіх відповідних сесійних рішень. Проєкти рішень для сесії вже з’явилися на сайті міської ради. 

Зазначимо, що при сприятливих умовах оновлений міст у Слов’янську планують відкрити через півроку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора