Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Донецька область точно не опиниться в «червоній» зоні карантину в найближчі три-чотири дні

Дата: 06.04.2021 11:37
Кількість переглядів: 345

Фото без описуДонецька область точно не опиниться в «червоній» зоні карантину в найближчі три-чотири дні. Про це заявив заступник начальника управління стратегічного розвитку охорони здоров'я департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації Олександр Педенко на брифінгу 5 квітня.

Разом з тим епідеміологічна ситуація в регіоні залишається напруженою. «Як і минулого тижня, ми перевищуємо епідпоріг по ГРВІ та ковіду на 50,8%. Коефіцієнт виявлення нових випадків коливається в межах норм - 18,5% (при нормі в 20%). Охоплення тестуванням у нас близько 300 на 100 тисяч », - повідомив Педенко. Він додав, що динаміка госпіталізації на Донеччині знизилася, але рівень госпіталізації залишається досить високим - 64,1%, що на 4,1% перевищує допустимі норми. Забезпеченість ліжок з киснем в регіоні складає 40% при допустимому показнику 65%.

На даний момент Донецька область знаходиться в «помаранчевій» зоні епідопасності через COVID-19. Перехід в «червону» зону буде означати посилення карантинних обмежень.

https://nikolaevka24.com/v-blizhajshie-dni-donetskaya-oblast-ne-popadet-v-krasnuyu-zonu-karantina/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора