Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

На Донеччині розпочинається акція «Маки пам’яті»

Дата: 29.04.2021 09:25
Кількість переглядів: 528

Фото без описуМолодіжні центри та громадські організації Донецької області візьмуть участь в акції «Маки пам’яті», повідомляє ДонОДА.  У межах акції на базі молодіжних центрів будуть проводитися майстер-класи для молоді із виготовлення маків пам’яті.Виготовлені маки молодь буде дарувати ветеранам та учасникам обласних і місцевих пам’ятних заходів.

Акція проводиться з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення 8 травня та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня.

Координатором акції є управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та комунальний позашкільний навчальний заклад «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр».

Також молодь області долучиться до впорядкування територій біля пам’ятників та меморіалів, присвячених увічненню перемоги над нацизмом та вшануванню пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років.

https://nikolaevka24.com/na-donechchini-rozpochinayetsya-aktsiya-maki-pam-yati/?fbclid=IwAR0v__zaS-UJ_y11baDFtVwPQoNHCTEA9mFJkc-I-9W5uy6_VrZMcUQpuok


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора