Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В м.Миколаївка відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 573

Фото без описуСьогодні ми відзначаємо знаменний в історії день-  День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! І скільки б років і десятиліть не минуло, люди Землі знову й знову будуть повертатися до Великої Перемоги! І в ці дні урочистої пам'яті наш борг велить ще раз низько вклонитися героям, полеглим в боях за Батьківщину, героям, які живуть в мирний час, вклонитися і сказати їм:

“Ми завжди будемо берегти пам'ять про Великі події, передаючи її від покоління до покоління. І в наших серцях ніколи не згасне світло Перемоги!"
     У м.Миколаївка біля Братської могили відбувся урочистий мітинг з нагоди славетного свята- Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З привітальним словом до всіх присутніх звернувся Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, який  своєю хвилюючою промовою сколихнув серця присутніх на заході.  Він щиро подякував за подвиг тим, хто пройшов горнило війни з нацизмом, дякував за приклад для наслідування тим, хто боронить нині кордони держави і наголошував на безцінності мирного неба над головою та рідної землі під ногами.

 Колихав вітер гілки дерев і тиша наповнила площу біля Братської могили. Пораненим птахом ввірвалася в душу кожного присутнього хвилина мовчання і сколихнула серця відліком метронома….За кожну хвилина миру було заплачено дорогу ціну- життя мільйонів людей.

 Всіх, хто в цей день прийшов на захід ,привітала керівник департаменту ПАТ «Донбасенерго» Світлана Онищук,яка відмітила, що стільки б   років не відділяло нас від того довгожданого та незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні цей день - це хвилюючий  символ героїзму і безприкладної мужності народу, що відстояв мир на землі.

Дуже хвилюючі слова від голови ради ветеранів Клавдії Іванівни Квітко лягли на душі присутніх мешканців громади. Бо цей мітинг присвячений  пам'яті людей, що пішли назавжди і пам'яті тих, хто живий сьогодні, хто вистояв і переміг!
    Після урочистої частини міський голова Олександр Гадяцький, виконком, представники структурних підрозділів  Миколаївської міської ради, школярі, всі присутні на заході поклали квіти до Братської могили загиблих воїнів..

Зворушливою ниточкою пройшла крізь мовчазний натовп пісня і полетіла в мовчазне небо клином відлітаючих журавлів…

З Днем Великої Перемоги вас,люди Землі!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора