Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Попередження нещасних випадків, пов’язаних з використанням феєрверків, ракет, салютів та петард

Дата: 13.05.2021 09:28
Кількість переглядів: 455

Фото без описуДо виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області надійшов лист облдержадміністрації на виконання листа Командувача об’єднаних сил вид 28.04.21 р. № 313/окпос/13/329 з метою попередження нещасних випадків, пов’язаних з використанням феєрверків, ракет, салютів та петард, керуючись абз. 7 ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».


Цим листом з 01.05.2021 року забороняється використання та реалізація феєрверків, ракет, салютів, петард та інших засобів піротехніки зі світловим, іскровим, димовим, звуковим ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв сумнівного походження, без інструкції по використанню, не сертифіковані, на території проведення операції Об’єднаних сил.
Ця інформація доводиться не тільки для підприємців, а також до покупців. Ваша безпека залежить від вашої інформованості.
По всім виявленим порушенням просимо надавати інформацію в письмовій формі, або за телефоном (06262) 4-24-56 до виконавчого комітету Миколаївської міської ради за адресом: м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора