Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В період обробки посівів пшениці необхідна ізоляція бджіл

Дата: 14.05.2021 10:19
Кількість переглядів: 359

Фото без описуМиколаївська міська рада Слов’янського району Донецької області повідомляє, що фермерським господарством «Агросенс-13», голова Колмиков Сергій Євгенович  з метою захисту посівів озимої пшениці від хвороб, шкідників та попередження втрати урожаю в майбутньому з 16.05.2021 року планується  проведення робіт з оброблення посівів пшениці у фазі від кінця кущення до прапорцевого листа. На довго тривалість   проведення зазначених робіт впливатиме такий чинник, як погодні умови ( а саме, відсутність дощу на час працювання з пестицидами, швидкість вітру, тощо).


З метою усунення негативного впливу на галузь бджільництва від застосування агрохімікатів будуть проводитися обробки полів агрохімікатами з 17.05.2021 р.  по 17.06.2021 р. у період відсутності льоту бджіл , у ранкові та вечірні години,  при мінімальних висхідних повітряних потоках,  шляхом оприскування наземною апаратурою. В цей період обробки необхідна ізоляція бджіл.


       Оброблення посівів озимої пшениці буде проводитися  засобами захисту рослин  на полях, розташованих   на території Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області. Засоби захисту рослин, а саме Хаммер Дуо, Фенікс Дуо, стимулятор росту «Стимпо», добриво Квантум-Фітофос, добриво Квантум – Аміномакс  сертифіковані і відповідають Переліку пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання на території України.


        Всі роботи з пестицидами  будуть проведені у відповідності з вимогами Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві» ДCП 8.8.1.2.001-98, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 3 серпня 1998 р. № 1.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора