Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

У центрі курортного Святогірська встановили кнопку екстреного виклику поліції

Дата: 31.05.2021 13:12
Кількість переглядів: 667

Правоохоронці встановлюють пристрої для подачі сигналу тривоги у місцях скупчення людей та в туристичних точках. Це вже друга кнопка екстреного виклику поліції, яку встановили у Святогірську. Викликати правоохоронців завжди можна за номером «102», але при цьому потерпілому щонайменше необхідно чітко назвати своє місцезнаходження та описати причину звернення.

 

 

 

У стресовій ситуації це може викликати ускладнення та зайняти певний час. Але для подібних випадків існує ще один дуже дієвий спосіб: виклик поліції охорони за допомогою тривожної кнопки. При цьому оператор пульту спостереження вже точно знає місце виклику і відразу спрямує за необхідною адресою найближчий наряд.

В рамках проекту «Безпечне місто» тривожна кнопка з'явилась за адресою вулиця Мазепи, 51А (поблизу ринка). Кнопка відмічена знаком "Терміновий виклик поліції". Нагадаємо, що раніше кнопка виклику поліції була встановлена на автовокзалі Святогірська.

При цьому поліція попереджає громадян, що за використання номерів екстрених служб для жартів передбачена відповідальність згідно зі ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Таким дзвінком можна відволікти правоохоронців від розкриття справжніх злочинів та надання допомоги тим, хто її реально потребує.

Краматорське районне управління поліції Донецької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора