Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївська териториальна громада святкує Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 14:49
Кількість переглядів: 478

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди в Миколаївській міській громаді  в  Палаці культури пройшов святковий квест «Мудрі й добрі казки».присвячений цьому чудовому святу.

Вітати учасників заходу прийшов голова Краматорської районної ради Сергій Моховик, який сказав, що діти у всьому світі повинні бути радісними та рости щасливими, адже дитинство – це пора мрій та здійснених бажань і побажав їм гарного відпочинку та веселих розваг. А ще побажав командам веселого старту на початку гри. Захід проходив у форматі квесту. Діти були поділені на дев’ять команд під протекторатом одного з казкових персонажів. Їм було необхідно обійти усі зони де на них чекали різноманітні завдання та конкурси. Десь їх чекали амазонські племена з загадками про мультфільм Мауглі та танцями, а у  іншій зоні на дітей чекали герой казки Астрид Линдгрен Карлсон та  співробітник поліції, які розповіли учасникам заходу  цікаві історії у форматі гри. Багато казкових героїв взаємодіяли з дітьми та дарували їм веселий настрій. Перемогла дружба і  всі команди були нагороджені святковими  подарунками на честь цього чудового свята. Крім того відбувся дитячий шаховий турнір організований шаховим клубом «Ферзь, де всі бажаючі могли прийняти учать в інтелектуальній боротьбі.
По всім закладам культури Миколаївської громади були проведені заходи для дітей,  будинки культури були наповнені веселими усмішками дітей.
Ось в Райгородку дітлахи  весело зустріли свято дитинства. У них пройшов   цікавий літній фотомарафон «На старт! Увага! Літо!»  А розважальна програма, ігри  та конкурси, незважаючи на дощову погоду, пройшли в приміщенні будинку природи та дозвілля. Учасники заходу приємно провели час.
 До свята також долучилися поліцейські офіцери громади, працівники Бібліотеки-центру екологічного виховання, артисти «Цирку для всієї родини»  та представники компанії СДС.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора