Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Землекористувачі Донеччини сплатили до бюджету більше 485 мільйонів гривень

Дата: 09.06.2021 16:27
Кількість переглядів: 343

За п`ять місяців 2021 року власники та орендарі земельних ділянок – юридичні і фізичні особи Донеччини сплатили до місцевих бюджетів області 485,2 млн грн земельного податку.
Переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 445,6 млн грн земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності. В свою чергу, фізичні особи перерахували 39,6 млн гривень.


Нагадуємо, що нарахування сум податку за землю фізичним особам – власникам або користувачам земельних ділянок проводиться контролюючими органами (за місцем знаходження земельної ділянки), які надсилають (вручають) платникові за місцем його реєстрації податкове повідомлення-рішення про внесення податку до 1 липня 2021 року. Податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.
Шановні платники податків, ГУ ДПС у Донецькій області акцентує вашу  увагу, що сплата земельного податку – це законний обов’язок кожного власника чи користувача землею. А надходження від цього податку – вагома частина бюджету місцевих громад, що йде на благоустрій та соціальний розвиток рідних містечок.

Підписатися на Facebook  
fb.com/TaxUkraine
www.facebook.com/tax.donetsk
Підписатися на Telegram-канал
t.me/tax_gov_ua
Підписатися на YouTube
youtube.com/TaxUkraine
youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті


Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot


#ЗемельнийПодаток, #надходження, #ДПС_Донеччина

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора