Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Усіх, хто захоплюється цим мистецтвом, запрошуємо до участі

Дата: 10.06.2021 08:40
Кількість переглядів: 440

Фото без описуДо 30-річчя Незалежності України на території Краматорського району оголошується проведення фотоконкурсу «Обличчя моєї громади».

Мета фотоконкурсу - візуально ознайомити громадськість з історією, культурними, знаковими фактами та подіями, видатними мешканцями територіальних громад Краматорського району.

Організатором конкурсу є Краматорська районна державна адміністрація, співорганізатором - Краматорська районна рада (за згодою).

Організаційно-методичне забезпечення проведення Конкурсу здійснюють відділ культури, сім’ї, молоді та спорту, відділ інформаційної діяльності,комунікацій з громадськістю Краматорської районної державної адміністрації .

До участі у конкурсі запрошуються небайдужі,активні мешканці територіальних громад Краматорського району. Конкурс проводиться з 15 червня 2021 року по 15 серпня 2021 року.

Номінації конкурсу : • «Неперевершені краєвиди моєї громади» (природна краса).

• «Місце сили та натхнення» (історичні місця, пам’ятки історії, архітектури, туристичні місця).

• «Жива історія та емоційна спадщина » (особистості, події, життя громади).

• «Ми молоді. Ми вільні » (молодіжний напрямок).

Умови Конкурсу: Учасники подають фотографії високої роздільної здатності (jpg або png), не перевищувати 10 mb в електронному вигляді та заяву на участь.

Конкурсна заява повинна містити: – анкету заявника (прізвище, ім’я, по батькові, вік, контактні телефони,електронна адреса, назва фотороботи та номінація ), згоду на обробку персональних даних.

Надані фотоматеріали будуть використовуватися організаторами.

Матеріали для участі у конкурсі надсилаються до відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Краматорської районної державної адміністрації в електронному вигляді до 15 серпня 2021 року на електронну адресу: kramrajcult@ukr.net

Переможці Конкурсу будуть визначені 20.08.2021 та запрошені для нагородження заохочувальними подарунками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора