Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Стережися шахраїв – не дай себе ошукати

Дата: 15.07.2021 13:12
Кількість переглядів: 846

Фото без опису#ДПС_Донеччини_попереджає

Управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Донецькій області попереджає суб’єктів господарської діяльності, що з початку червня активізувались телефонні шахраї, які здійснюють дзвінки з месенджерів «Viber», «WhatsApp» та інших від імені керівників різних структурних підрозділів ГУ ДПС у Донецькій області з проханнями чи з вимогами щодо перерахування коштів на розрахункові рахунки, кредитні картки або сплату готівкових коштів на різноманітні потреби.

 

Вкотре наголошуємо, що посадові особи ГУ ДПС у Донецькій області ні в якому разі не здійснюють подібні звернення, тим більше, предметом обговорення не може бути переведення коштів. Відомство діє ВИКЛЮЧНО в межах чинного законодавства та повноважень, і ні дзвінків, ні запрошень «для вирішення питань» від імені керівництва надходити не може. Усі ці дії – незаконні та мають ознаки шахрайства!

Шановні платники!

Будьте обачливими - у разі отримання інформації про такі пропозиції, або вчинення противоправних дій працівниками податкової служби Донецької області, повідомляйте підрозділ Національної поліції за номером телефону «102».

#УвагаШахраї, #ДПС_Донеччина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора