Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Мешканці Слов’янська загрожує відповідальність за підроблення паспорту

Дата: 21.07.2021 09:32
Кількість переглядів: 1013

Фото без описуПорушення у документах 48-річної жінки виявили співробітники Державної міграційної служби, про що повідомили до поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

До поліції Слов’янська надійшло повідомлення з міського відділу Державної міграційної служби про виявлений паспорт з ознаками фальсифікації.

Надалі з’ясувалось, що 48-річна відвідувачка при отриманні документів для виїзду за кордон надала свій паспорт громадянина України. Співробітники установи встановили, що три роки тому даний паспорт був подовжений з новим фото та печаткою у Миколаївській області. Проте, звернення до вказаного територіального підрозділу ДМС цей факт не підтвердило.

Даний факт було внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань відділу поліції №4 Краматорського РУ поліції за ч.1 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Нагадуємо, що за дане порушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу розміром до 17 000 грн, 6 місяців арешту або обмеження волі на строк до 2 років.

 

Краматорське районне управління поліції

Донецької області

 

Джерело: https://nikolaevka24.com/meshkantsi-slov-yanska-zagrozhuye-vidpovidalnist-za-pidroblennya-pasportu/?fbclid=IwAR2Ykwc0jv3I6URtJ62xDqQTbK7BEJZhmwOn5qxRru6Og7QNHKsrUs2nmcQ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора