Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини від установ

06 Серпня, 2021 р., 15:08
Як повідомили в управлінні електронних сервісів ГУ ДПС у Донецькій області, за шість місяців поточного року платникам податків Донеччини надано 83,2 тис.  адміністративних послуг.
06 Серпня, 2021 р., 15:07
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що згідно з п.п. 2 п. 299.10 ст. 299 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) реєстрація платником єдиного податку є безстроковою та може бути анульована шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу у разі припинення юридичної особи (крім перетворення) або припинення підприємницької діяльності фізичною особою – підприємцем відповідно до закону – в день отримання відповідним контролюючим органом від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації такого припинення. У разі припинення платником єдиного податку провадження господарської діяльності податкові зобов’язання із сплати єдиного податку нараховуються такому платнику до останнього дня (включно) календарного місяця, в якому анульовано реєстрацію за рішенням контролюючого органу на підставі отриманого від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності (абзац перший п. 295.8 ст. 295 ПКУ).
06 Серпня, 2021 р., 15:04
Платники податків Донеччини, які здійснюють діяльність у туристичній сфері, впродовж першого півріччя 2021 року сплатили до місцевих бюджетів Донецького регіону 1,2 млн грн туристичного збору, що на 313,9 тис. грн більше за торішні показники.
06 Серпня, 2021 р., 15:03
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє, що згідно з п. 43.1 ст. 43 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) помилково та/або надміру сплачені суми грошового зобов’язання підлягають поверненню платнику, крім випадків наявності у такого платника податкового боргу.
02 Серпня, 2021 р., 16:23
Сучасні методи збирання врожаю забезпечують повну механізацію усіх процесів та в короткий термін дають можливість зібрати врожай з мінімальними втратами, зберігаючи при цьому високу якість насіння. Вимоги до якості збирання насінницьких посівів більш високі, ніж до збирання посівів продовольчого і кормового призначення, оскільки важливо не тільки зібрати високий урожай, а й отримати насіння з високими посівними якостями. Основні показники якості насіння - енергія проростання, лабораторна і польова схожість, маса 1000 зерен, вологість і строки післязбирального їх дозрівання - залежать від термінів і способу збирання насінницьких посівів, технічного стану зернозбиральної техніки.
28 Липня, 2021 р., 13:10
Обравши продукти і сервіси постачальника електроенергії, газу та рішень з енергоефективності YASNO, жителі Донецької області мають змогу зменшувати витрати на комунальні послуги. Так, користувачі енергоефективних наборів з двозонним лічильником можуть заощаджувати до 50% на рахунках за електроенергію за «нічним» тарифом. Для мешканців регіону, які теж бажають дізнатись про економію за спеціальним тарифом, постачальник зібрав відповіді на поширені питання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора