Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

27 Березня, 2019 р., 16:26
Уряд урегулював питання забезпечення санаторно-курортним лікуванням постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, які потребують стороннього догляду чи допомоги
26 Березня, 2019 р., 16:39
        22 березня 2019 року в Центрі надання адміністративних та соціальних послуг проведена експерта робоча зустріч з розвитку соціальних послуг згідно діяльності проекту «Впровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах та містах Східної України» з підвищення якості соціальних послуг згідно підписаного Меморандуму про наміри та взаємодію із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у рамках розбудови інтегрованої системи надання соціальних послуг. Під час засідання обговорили питання розвитку соціальних послуг в громаді та написання чорнового варіанту стратегічного плану з розвитку соціальних послуг для подальшого затвердження органами міського самоврядування.
20 Березня, 2019 р., 17:36
        20 березня 2019 року Кабінет Міністрів прийняв постанову „Деякі питання виплати у 2019 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і „Про жертви нацистських переслідувань”. Ухваленим документом встановлюються розміри та порядок виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особам, на яких поширюється чинність Закону України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, а також жертвам нацистських переслідувань.
18 Березня, 2019 р., 17:11
З січня 2019 року запроваджено соціальну допомогу батькам, які доглядають за дитиною до трьох років, – «муніципальна няня».  «Муніципальна няня» - додаткова грошова допомога молодим сім’ям, які доглядають за дитиною до 3 років.  Так, сім’я, незалежно від того виходить мама на роботу чи залишається у декретній відпустці, при укладанні офіційного договору з нянею, зможе безповоротно щомісяця отримувати 1 626 гривень на відшкодування послуги няні. Варто зазначити, що нянею може бути фізична особа-підприємецьтакюридична особа підприємець. "Формалізація відносин між батьками та нянею додає ще більшої відповідальності й впевненості обом сторонам. Няня, отримавши офіційне оформлення, отримає впевненість у завтрашньому дні, батьки – гарантію, що їх дитина у надійних руках".
15 Березня, 2019 р., 10:22
ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ:
15 Березня, 2019 р., 10:21
Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю в України» та МБО «Німецько-українська партнерська мережа» за підтримки організації «Професійне консультування по робочим проектам і проектам розвитку підприємств людей з інвалідністю» (FAF) запрошують керівників підприємств громадських організацій осіб з інвалідністю прийняти участь у проекті щодо посилення конкурентоспроможності підприємств громадських об’єднань осіб з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора