Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

30 Травня, 2019 р., 13:44
На розширеному засідання колегії управління з питань фізичної культури і спорту Донецької обласної державної адміністрації підведені підсумки  проведення Всеукраїнського місячника облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» у Донецькій області.
10 Травня, 2019 р., 12:11
06 квітня 2019 р. на базі ЗДО № 2  «Ромашка» був проведений семінар – практикум для вчителів – логопедів ЗДО та логопедів ЗЗСО Миколаївської міської ради  на тему: «Сучасний творчий підхід з використанням інноваційних освітньо -  корекційних технологій у роботі  вчителя - логопеда з дітьми дошкільного віку». Метою засідання було підвищення рівня педагогічної компетенції щодо використання інноваційних технологій в розвитку мовлення  дітей дошкільного віку.
24 Квітня, 2019 р., 17:08
22-23 квітня 2019 року у м. Добропілля відбувся другий етап Всеукраїнської  спартакіади серед допризовної молоді  у 2019 році.
24 Квітня, 2019 р., 09:20
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що з 17 по 19 травня 2019 року Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Управлінням у справах молоді та спорту, Управлінням освіти і науки Рівненської облдержадміністрації заплановано проведення у с. Осницьк, Рокитнівського району, Рівненської області Всеукраїнського семінару- тренінгу, спрямованого на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнського дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Джура-Прикордонник».
22 Квітня, 2019 р., 08:27
17 квітня 2019 р. у Крамоторській українській гімназії, під гаслом «Є речі, які відрізняють мене від інших, і ті, які роблять мене таким, який я є» А. А. Мілн, відбувся фестиваль психологічних інновацій «Психофест інновацій», де практичні психологи Миколаївської міської ради: Петренко І.В., Рагуцька О.П., Федіна О.Ф., разом з інспектором відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Ребрик А.В. мали змогу познайомитися з цікавими проективними тестами, методиками, пізнати свій внутрішній світ, усвідомити своє ставлення до життя. Практичний психолог ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Петренко Ірина Вікторівна презентувала свій досвід роботи як тренер Фестивалю у напрямку «Цікава психодіагностика».
22 Квітня, 2019 р., 08:25
Створення освітнього середовища - це безперервний процес пошуку нових відповідей на нові виклики життя. 16 квітня освітяни Миколаївської ОТГ брали участь у обласному форумі "Відкритий освітній простір - нове суспільство". Директор Рай-Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Гакало Н.В. представила досвід роботи у проекті eTwinningу, який  розширює сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів, підвищує мотивацію до навчання та ступінь відкритості до Європи.  Задирака Я.В., вихователь-методист ЗДО №2"Ромашка", поділилася досвідом  роботи у локації: "Майстерність інклюзії: ми різні, але ми разом". Захід для усіх став джерелом позитивних вражень та колосального досвіду. Кожен присутній вкотре переконався, що вчитель – це не лише професія, а ще й покликання.
12 Квітня, 2019 р., 15:35
Уже другий рік поспіль мешканці громади висловлюють свою подяку материнській самопожертві і відзначають День матері та Міжнародний день сім’ї.
12 Квітня, 2019 р., 15:31
 «Громадські радники – це допоміжна ланка правової допомоги на найпервиннішому рівні. Завдання громадських радників – підказати мешканцям своєї громади з чого почати вирішення їхніх питань, куди саме звертатися за професійною правовою допомогою. Громадські радники не мають бути дипломованими юристами, а володіти базовими правовими знаннями. Вони можуть стати амбасадорами системи безоплатної правової допомоги у себе в громаді, консультуючи та надаючи доступ до інших сервісів», – зазначає директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора