Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Розпочато безкоштовне оформлення паспортів нового зразка громадянина України

Дата: 09.01.2019 17:26
Кількість переглядів: 851

9 січня, в Центрі надання адміністративних та соціальних послуг, Миколаївський міський  голова Олена Цикунова вручила вперше паспорт нового зразка у формі ID-картки учню ЗЗСО №1, який досяг 14-річного віку.

Фото без опису

Як відомо, Державною міграційною службою на всій території України розпочато безкоштовне оформлення паспортів нового зразка громадянина України у формі картки для громадян, які досягли 14-річного віку та здійснюють оформлення паспорта вперше.

Артем Колодій отримав свій перший основний документ та став повноправним громадянином нашої Держави. Олена Цикунова сердечно привітала із цією важливою подією, відзначила, що паспорт громадянина України – це перепустка в доросле життя, яка надає не лише нові можливості та права, але й додає обов’язків і відповідальності у вчинках і рішеннях. Побажала мудрості, розуму та сумлінної праці в розбудові нашої правової незалежної Держави.

Вона зичила успіхів і наголосила, що з отриманням паспорта громадянина України розпочинається новий життєвий етап, пов’язаний із визначенням професійних пріоритетів і реалізацією поставлених цілей.

Зазначила, що паспорт громадянина України у формі картки відповідає найсучаснішим міжнародним стандартам у сфері безпеки документів і відкриває можливості для отримання різноманітних адміністративних послуг онлайн, використання електронних сервісів у банківській, страховій та інших сферах. Крім того, ІD-картка є більш зручною та зносостійкою, ніж паперовий аналог у вигляді книжки.

Також були присутні на урочистому врученні, секретар Миколаївської міської ради Дмитро Зінковський, заступник міського голови Сергій Захаров,начальник ЦНАП Наталія Губицька та працівники Центру, які висловили вітання першому власнику ID-картки, виданій у Миколаївській ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора