Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ПРЕЗЕНТУЙ СВІЙ АРТ НА BURNING MAN!

Дата: 01.08.2019 22:32
Кількість переглядів: 590

Burning Man — мрія кожної творчої людини. І навіть якщо цього року в тебе не виходить поїхати, ти можеш презентувати свій арт на одному з найбільших арт-об’єктів фестивалю!

Цього року українці разом з командами з Канади, США створюють великий міжнародний арт-об'єкт на Burning Man: будують велику 30-метрову піраміду і роблять на неї відео-лазерну проекцію, а взяти участь в цьому може кожен українець!

Як це зробити?

Щороку в пустелі Невада, США більше 70 000 людей будують місто Burning Man, яке вражає кількістю і різноманітністю арт-об’єктів. Одним з наймасштабніших арт-об’єктів є піраміда міжнародного табору PlayAlchemist, яка стала своєрідним центром різноманітності культур. Протягом фестивалю в піраміді щодня проходять перформанси, лекції, виступи міжнародних артистів. Минулого року тут виступали Cirque du Soleil, Skrillex, Blondish і багато інших.

Цього року міжнародні та українські медіа-артисти вперше створять відео-проекцію і презентують медіа-арт програму на поверхні піраміди. Спеціально для цього наші медіа-артисти створять 7 відео-мапінг перформансів в головній цьогорічній  тематиці Burning Man— Метамарфози, а саме: Алхімія, Єгипетські піраміди, Діджіталізація світу, Історія Мистецтва, Культура України, Космос, Трансформація людини.

Візуализація: https://www.facebook.com/DigitalCultureUA/videos/869906666717182/

В одній з цих програм і можуть бути представлені твої роботи. Для цього треба:

  • До 15.08.2019 подай анкету на digitalculture.in.ua — надана інформація в подальшому буде представлена ??в загальному каталозі артистів, які взяли участь у створенні проекту;
  • Вибрати свої роботи, елементи яких можуть бути використані при створенні відео-мапінг перфомансів, згідно з правилами Burning Man — дивись тут: www.digitalculture.in.ua/#opencall
  • Вибрані роботи оформити згідно з технічними вимогами та надіслати посилання;
  • Чим раніше ти надішлеш свої роботи, тим краще, тому зроби це вже сьогодні.

Цікавить участь всіх, хто створює крутий діджитал-контент в Україні: дизайн, графіку, спецефекти гри, фото, відео, VR, AR, оцифровує культурну спадщину. Але і ті, хто працюють з традиційними формами мистецтва, можуть взяти участь, представивши в свої роботи в форматі відео.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:

  • Відео-матеріали необхідно рендерити в розмірі 1920х1080 за вказаним шаблоном;
  • 3D-моделі, VR, AR та інші проекти також потрібно представити у відео-форматі в розмірі 1920х1080 за вказаним шаблоном.
  • Зображення потрібно анімувати, якщо не знаєш як, приходь 30 липня в America House в Києві на безкоштовний воркшоп на 18:00.

ШАБЛОН:

 

 

 

«Сьогодні роботи українців створюють сучасну діджітал- культуру світу. Наша місія — залучити понад 100 українських медіа-артистів і показати талановиту українську націю світу через краще, що створюють українці, на перетині арту і сучасних технологій. У цих програмах ми використовуватимемо елементи робіт українських артистів і в результаті отримаємо гарний шоуріл, який вперше буде презентовано на Burning Man, а після — представляти нашу країну на міжнародних подіях» - говорить Світлана Коршунова, куратор проекту.

Унікальним є і те, що проект проходить за підтримки Українського Культурного Фонду, Міністерства закордонних справ України, Міністерства Культури України, Міністерства інформаційної політики України, Американського Дому, в партнерстві з міжнародним Кемпом PlayAlchemist.

У тебе є шанс стати частиною великого українського арт-проекту на Burning Man вже цього року і для цього навіть не потрібно їхати в пустелю!

Спілкування, фото, відео та новини по проекту — в співтоваристві www.facebook.com/DigitalCultureUA/

По всім питанням: sveta@musicweek.ua, 0675022058, Cвета

Ще трохи про Burning Man:

Щорічний фестиваль Burning Man проходить в пустелі Невада, США, і не схожий на жоден з культурних заходів світу. Тут зароджуються тренди, а мистецтво замінило гроші, перетворившись в образ життя, завдяки власній філософії. За роки існування захід відвідали відомі діячі IT-світу: Сергій Брін (один із засновників Google), Марк Цукерберг (творець Facebook), Маск (засновник Tesla). З 2012 року сюди приїжджають топ-менеджери провідних компаній Кремнієвої долини. Саме завдяки «Burning Man» пошукова система Google отримала свої відомі тематичні «дудли».

Більше про життя на Burning Man — в нашій статті: http://musicweek.ua/playa-burning-man-2019/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора