Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні вихователі та всі працівники дошкільних навчальних закладів нашої громади!

Дата: 27.09.2019 08:42
Кількість переглядів: 1069

Фото без описуУ цей осінній святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня Дошкілля.

 

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. І від того, яке було дитинство, і хто вів дитину за руку в ці роки, залежить якою людиною вона стане в дорослому житті. Тому у Ваших руках зараз доля цілого покоління наших дітей, що завдяки Вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами нашої територіальної громади.

 

Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. Саме Ви формуєте особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

 

Вихователь дитячого садочка – професія для творчих та креативних людей, яка вимагає величезного терпіння і безмежної любові до дітей, уособлює доброту, увагу і турботу. Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою в майбутньому. Саме вихователь веде дитину стрімкими стежками навколишнього світу, навчає першій азбуці життя, доброті, допомагає пізнавати красу довкілля, навчає любити і берегти свою Батьківщину.

 

Щира подяка всім працівникам дошкільних закладів на території нашої громади за віддане служіння улюбленій справі, самовіддачу, частку душі, яку Ви щодня даруєте дітям, наполегливість, терпіння, мудрість і високий професіоналізм. Саме Ви змалку навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, прищеплюєте найменшим мешканцям нашої громади патріотизм та любов до рідного краю. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

 

      Міцного здоров’я Вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави. Пам’ятайте, що цікаве, добре та різнобарвне у світогляді дитини формуєте – саме Ви. Зі святом!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора