Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні вихователі та всі працівники дошкільних навчальних закладів нашої громади!

Дата: 27.09.2019 08:42
Кількість переглядів: 1091

Фото без описуУ цей осінній святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня Дошкілля.

 

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. І від того, яке було дитинство, і хто вів дитину за руку в ці роки, залежить якою людиною вона стане в дорослому житті. Тому у Ваших руках зараз доля цілого покоління наших дітей, що завдяки Вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами нашої територіальної громади.

 

Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. Саме Ви формуєте особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

 

Вихователь дитячого садочка – професія для творчих та креативних людей, яка вимагає величезного терпіння і безмежної любові до дітей, уособлює доброту, увагу і турботу. Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою в майбутньому. Саме вихователь веде дитину стрімкими стежками навколишнього світу, навчає першій азбуці життя, доброті, допомагає пізнавати красу довкілля, навчає любити і берегти свою Батьківщину.

 

Щира подяка всім працівникам дошкільних закладів на території нашої громади за віддане служіння улюбленій справі, самовіддачу, частку душі, яку Ви щодня даруєте дітям, наполегливість, терпіння, мудрість і високий професіоналізм. Саме Ви змалку навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, прищеплюєте найменшим мешканцям нашої громади патріотизм та любов до рідного краю. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

 

      Міцного здоров’я Вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави. Пам’ятайте, що цікаве, добре та різнобарвне у світогляді дитини формуєте – саме Ви. Зі святом!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь