Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До відома юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців

Дата: 10.10.2019 10:35
Кількість переглядів: 439

Фото без опису14 листопада 2019 року у Києві за адресою: вул. Інститутська, буд. 4 (готель «Україна») відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні».

      Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична Група EUCON, Співорганізатори – Польське Агентство Інвестицій та Торгівлі  і Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

        Форум щороку збирає на одному майданчику представників державних та місцевих органів влади, представників дипломатичних установ, підприємців України та Польщі з метою налагодження ділових і торговельно-економічних відносин та пошуку нових шляхів співпраці. В межах форуму будуть розглянуті питання щодо перспектив торговельно-економічної співпраці між країнами, проекти в сфері будівництва, інфраструктури, вагонобудування, переробній галузі та обговорюватимуться питання щодо готовності бізнесу до відкриття вільного ринку землі в Україні.

         Ознайомитися з детальною інформацією про форум, умовами участі та зареєструватися можна за посиланням http://www.euconlaw.com. Контактна особа: Олена Вакулік, тел. +38(044)238 09 44, e-mail: office@ukrbizpol.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора