Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До відома юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців

Дата: 10.10.2019 10:35
Кількість переглядів: 474

Фото без опису14 листопада 2019 року у Києві за адресою: вул. Інститутська, буд. 4 (готель «Україна») відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні».

      Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична Група EUCON, Співорганізатори – Польське Агентство Інвестицій та Торгівлі  і Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

        Форум щороку збирає на одному майданчику представників державних та місцевих органів влади, представників дипломатичних установ, підприємців України та Польщі з метою налагодження ділових і торговельно-економічних відносин та пошуку нових шляхів співпраці. В межах форуму будуть розглянуті питання щодо перспектив торговельно-економічної співпраці між країнами, проекти в сфері будівництва, інфраструктури, вагонобудування, переробній галузі та обговорюватимуться питання щодо готовності бізнесу до відкриття вільного ринку землі в Україні.

         Ознайомитися з детальною інформацією про форум, умовами участі та зареєструватися можна за посиланням http://www.euconlaw.com. Контактна особа: Олена Вакулік, тел. +38(044)238 09 44, e-mail: office@ukrbizpol.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь