Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради  Слов’янського району оголошує конкурс

Дата: 14.11.2019 11:31
Кількість переглядів: 1538

Фото без описуВиконавчий комітет Миколаївської міської ради  Слов’янського району оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту  Миколаївської міської ради.

Вимоги до кандидатів на посаду: повна вища освіта відповідного професійного спрямування  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, післядипломна освіта за напрямком діяльності, громадянство України,

Стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або державній служби на керівних посадах не менше року або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років; досвід роботи в багатопрофільних відділах/управліннях, знання діючого законодавства України професійного спрямування, а саме: Закону України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про культуру», «Про бібліотеки та бібліотечний фонд», інших актів законодавства, що регулюють діяльність відповідної сфери, володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30-ти календарних днів від дня опублікування оголошення.

Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14.

Перелік документів:

заява про участь у конкурсі, особова картка (форма П-2 ДС), медична довідка, копії документів про освіту, декларація про доходи за минулий рік, (е-декларування), копія документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка (за наявності), посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора